Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от veli4kov77 Покажи съобщениеколеги някой гледал ли е тази алфа http://www.cars.bg/u342366
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
или тази http://www.cars.bg/u896951
Имаше някакъв проблем с кутията,защото е видях във фирмения сервиз и попитах защо е там,но мисля че всичко е оправено.
Колата се кара от Собственикът на автокъщата в която се продава,за това е регистрирана,внос е някъде преди 2 години.Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 22:53.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеПървата 2.4 съм е виждал на живо,не изглежда никак зле.Колата се продава повече от година,беше обявена на доста по висока цена.Нивото на оборудване е добро.
Имаше някакъв проблем с кутията,защото е видях във фирмения сервиз и попитах защо е там,но мисля че всичко е оправено.
Колата се кара от Собственикът на автокъщата в която се продава,за това е регистрирана,внос е някъде преди 2 години.
Ама за тази цена още тогава му казах, че е ненормален и няма да я продаде. Изгони ме като неук и не разбиращ от коли.
Дали да не му се обадя да си направя малко смях, да му напомня за думите - тази кола след седмица няма да е тук.
И пак ще му кажа, че вече 19к лв за 159-ка са ненормални.
Па след 2 години може пак да се чуем. хахахA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеПървата се продава от както е внесена.
Ама за тази цена още тогава му казах, че е ненормален и няма да я продаде. Изгони ме като неук и не разбиращ от коли.
Дали да не му се обадя да си направя малко смях, да му напомня за думите - тази кола след седмица няма да е тук.
И пак ще му кажа, че вече 19к лв за 159-ка са ненормални.
Па след 2 години може пак да се чуем. хахахFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБобка,няколко ТИ-ки се продадоха по 22/3/5 хил. лв. недей така,за всеки влак си има пътници,тва че ти я искаш/защото аз знам това/ но не искаш да дадеш толкова пари си е твой проблем.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Трябва да си луд...да даваш толкова пари заради едни уникални 19' джанти, дето струват 3700лв нови/коплекта...брембо спирачки...или заради праговете..или изцяло обновения интериор на Ти...или екстрите в колата...sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБобка,няколко ТИ-ки се продадоха по 22/3/5 хил. лв. недей така,за всеки влак си има пътници,тва че ти я искаш/защото аз знам това/ но не искаш да дадеш толкова пари си е твой проблем.
Но колата беше, според мен е и сега, надценена.
Поне да беше Ку-4, каквато търсих, на които реално цената им е завишена. Ама да ти продават "джанти" на цената на истинска Ку-4-ка хайде няма нужда викам аз.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от veli4kov77 Покажи съобщениеда разбирам ли че варненската алфа 2.4 е добра без забележки тоест цената мен лично не ме тревожи ,тревожи ме това ако си купя алфа и да не е добра и да тръгна по ремонти и всъщност има ли ку4 и какво е новото в този вид кутия
Моето мнение е че би трябвало колата да е в прилично техническо състояние,имайки в предвид че се кара ежедневно,а не закърпена и да стои в салона без да е пипа никой докато не се набута някой.
Като се върнеш обади се,отиваме,гледаме,пробваме,ако трябва караме(колата е регистрирана) до някой от форумните или фирмените сервизи и решаваш.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
-
Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщениеКолеги вижте каква алфа(гръцка) се появиhttp://www.cars.bg/u991355
Иначе е адски скъпа,колегата Боян от Варна продава 3.2 на по-малко от половината пари
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Ебаси коша...грозна гавра с предната броня...цената няма да я коментирам...
Ако се махне гадния спойлер на задния капак...нов преден капак...и се пребоядиса бронята в един цвят ще е по-добре.
И цената да си коригира човека!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment